Om os

Hvem vi er?

Baltic Workforce er en international beskæftigelsesvirksomhed med hovedkontor i Danmark. Vi er en af markedslederne blandt arbejdsformidlingsvirksomheder i Danmark og vi har over 18 års erfaring med at levere personaleløsninger med udenlandsk arbejdskraft til konkurrencedygtige priser.

Vi ved, at virksomheder har brug for den optimale arbejdsstyrkeløsning. Vi kan klare lange arbejdsdage og fleksible arbejdstider. Vi er sikre på, at både vores kunder og medarbejdere får den bedste behandling af vores professionelle konsulenter.

Hvad vi gør?

Vi stiller udenlandske medarbejdere til rådighed for kortere eller længerevarende jobopgaver gennem midlertidig leasing, rekruttering eller outsourcing.

Bemading (vikar)
Rekruttering
Entrepriseaftaler
Vi tilbyder nøje udvalgte og testede faglærte samt ufaglærte udenlandske arbejdere til forskellige forretningsområder:
Gartneri
Planteskole og friland
Landbrug
Skovbrug
Fiskeri
Lager og logistic
Produktion og industry
Byggeri
Hotel og restauration
Rengøring

Hvorfor os?

Vores succes ligger i en solid forståelse af forskellige virksomheders brancher, et dybt kendskab til rekruttering, ansættelse og administration af udlændinge i Danmark. Desuden har vores enorme database med kandidater, vores professionelle HR-Team i Litauen, Polen og Rumænien, samt vores systemer og procedurer, der understøtter vores forretning, gjort os til en vigtig aktør, hvor vi i dag er Danmarks største formidler af udenlandsk arbejdskraft.

Vores mission

At matche arbejdere til kunden, bidrage til at forbedre folks livskvalitet og hjælpe virksomheder med at være konkurrencedygtige på deres markeder.

Vores vision

At være den største, mest professionelle og førende rekrutteringsbureau i Danmark.

Vores mål

At være foretrukken partner i Danmark for vores vikarer, vores kunder, organisationer samt internt for vores teammedlemmer i alle lande.