Fleksible løsninger efter kundens behov
Arbejdskraft fra Litauen, Polen, Rumænien
Konkurrencedygtige priser og services
Administrationsaftaler og håndtering

Landbrug

Arbejdskraft til landbruget

Landbruget er et af Danmarks ældste og mest velkendte erhverv, og har traditionelt ydet et stort bidrag til dansk beskæftigelse og ikke mindst dansk eksport. Men i løbet af de sidste mange år har landbruget bevæget sig imod en større og større grad af automatisering. Men på trods af denne udvikling, er der stadig en lang række opgaver, som øger efterspørgslen efter kompetente og dygtige landbrugsmedarbejere til en række fysiske opgaver. Desværre er dette ikke opgaver som alle danskere finder attraktive, og derfor vælger stadig flere danske landbrug af sætte deres lid til udenlandsk arbejdskraft fra Østeuropa. Landbruget står stadig for en stor del af økonomien i flere østeuropæiske lande, hvilket betyder, at der er masser af kompetente og ikke mindst hårdtarbejdende og billige landbrugsmedarbejdere som gerne vil tage fat i dansk landbrug.

Spar 20-30% på dine faste lønudgifter

Hos Baltic Workforce ved vi hvor vigtigt det er at en virksomhed er lønsom, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at bruge udenlandsk arbejdskraft. Når du samarbejder med os, kan vi i mange tilfælde sikre dig en besparelse på op til 30% af dine faste lønudgifter, uden at du kommer til at gå på kompromis med det produkt som du leverer. Der findes mange måder hvorpå du helt lovligt kan sænke din lønudgifter, så hvis du leder efter pålidelig men billig arbejdskraft så tag kontakt til os med det samme.

Få dygtige medarbejdere til en bred vifte af arbejdsopgaver

Baltic Workforce er kendt for at have de bedste og mest effektive medarbejdere inden for en lang rækker grene af landbrugsbranchen, herunder landbrug og dyreavl. Vores medarbejdere kommer fra blandt andet Rumænien, Litauen og Polen, og har erfaring med en lang række opgaver herunder:

  • Malkning
  • Fodring
  • Udmugning
  • Høst
  • Traktorkørsel
  • Rengøring af stalde
  • Montagearbejde

Få ekstra fleksibilitet med dygtige landbrugsvikarer

Mange brancher i Danmark herunder blandt andet landbruget er meget afhængige af både vind og vejr og derfor er der et stigende behov for pålidelig og ikke mindst fleksibel arbejdskraft. Derfor vælger mange danske landbrug, med god grund, at gøre brug af østeuropæiske vikarer i kortere eller længere perioder. Baltic Workforce er kendt for at have de bedste og mest effektive landbrugsmedarbejdere og landbrugsvikarer. Vores medarbejdere der hovedsageligt kommer fra Litauen, Polen og Rumænien, gennemgår alle en grundig screening process hvor både kompetencer, sprogkompetencer og referencer undersøges grundigt. Takket være vores mange års erfaring i Østeuropa, og vore stærke netværk, kan vi levere kompetent og skræddersyet arbejdskraft til din virksomhed.

Hvis du selv står og mangler en dygtig og arbejdsom medarbejder til dit landbrug, så tag kontakt til os allerede idag og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat til jobbet.

 

Kontakt os på tlf. 70 23 53 70 eller skriv til os på info@balticworkforce.com og hør mere.