Fleksible løsninger efter kundens behov
Arbejdskraft fra Litauen, Polen, Rumænien
Konkurrencedygtige priser og services
Administrationsaftaler og håndtering

Gartneri

Vikarer og udenlandsk arbejdskraft til danske gartnerier

Den danske gartneribranche har i mange år været en vigtig grundpille i dansk økonomi. Men i løbet af de sidste mange år har branchen bevæget sig imod en større og større grad af automatisering. Men på trods af denne udvikling, er der stadig en lang række opgaver som øger efterspørgslen efter kompetente og dygtige gartnerimedarbejdere til en række fysiske opgaver. Desværre er dette ikke opgaver, som alle danskere finder attraktive, og derfor vælger stadig flere danske gartnerier at sætte deres lid til udenlandsk arbejdskraft fra Østeuropa.

Få dygtige medarbejdere til en bred vifte af arbejdsopgaver

Baltic Workforce er kendt for at have de bedste og mest effektive gartneri og planteskole medarbejdere fra Litauen, Polen og Romænien. Vores dygtige erfarne medarbejdere arbejder hurtigt og med præcision, til vores kundens store tilfredsstillelse. Vores medarbejdere kan løse alle slags opgaver herunder inden for gartneri herunder:

  • Klipning
  • Stikning
  • Neddrejning
  • Afstandssætning
  • Pakning
  • mm

Få ekstra fleksibilitet med dygtige vikarer

Mange brancher i Danmark herunder blandt andet de danske gartnerier er meget afhængige af både vind og vejr, og derfor er der et stigende behov for pålidelig og ikke mindst fleksibel arbejdskraft. Derfor vælger mange danske gartnerier med god grund af gøre brug af østeuropæiske vikarer i kortere eller længere perioder.

Baltic Workforce er kendt for at have de bedste og mest effektive gartnerimedarbejdere. Så hvis du mangler gartneri medarbejdere, som har hovedet med sig og hænderne skruet rigtigt på, er det os du skal tale med. Vores medarbejdere gennemgår alle en grundig screening process, hvor både kompetencer, sprogkompetencer og referencer undersøges grundigt. Takket være vores mange års erfaring i Østeuropa, og vore stærke netværk, kan vi levere kompetent og skræddersyet arbejdskraft til din virksomhed.

Hvis du selv står og mangler en dygtig og arbejdsom medarbejder til dit gartneri, så tag kontakt til os og lad os hjælpe dig med at finde de helt rette til jobbet.

 

Kontakt os på tlf. 70 23 53 70 eller skriv til os på info@balticworkforce.com og hør mere.