Fleksible løsninger efter kundens behov
Arbejdskraft fra Litauen, Polen, Rumænien
Konkurrencedygtige priser og services
Administrationsaftaler og håndtering

Lager og logistik

Kvalificeret udenlandsk arbejdskraft til lager og logistik

Arbejdsopgaver inden for lager og logistik virksomheder er mange og varierede. Mange danske lager og logistik virksomheder oplever oplever i disse år store problemer med at kunne rekruttere ufaglært arbejdskraft, da mange danskere i disse år opkvalificeres eller videreuddannes. Men selvom at en stadig større del af lager og logistik sektoren bliver automatiseret i disse år, så er der stadig mange virksomheder, som har behov for manuel arbejdskraft til blandt andet lager- og logistikopgaver. Hos Baltic Workforce er vi eksperter i rekruttering af udenlandsk arbejdskraft til danske lager og logistik virksomheder, og der er mange fordele ved netop at bruge udenlandsk arbejdskraft på dit lager.

Spar 20-30% på dine faste lønudgifter

Hos Baltic Workforce ved vi, hvor vigtigt det er at en virksomhed er lønsom, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at bruge udenlandsk arbejdskraft. Når du samarbejder med os, kan vi i mange tilfælde sikre dig en besparelse på op til 30% af dine faste lønudgifter, uden at du kommer til at gå på kompromis med den service, som du leverer. Der findes mange måder hvorpå du helt lovligt kan sænke din lønudgifter, så hvis du leder efter billig, men pålidelig arbejdskraft, så tag kontakt til os med det samme!

Få ekstra fleksibilitet med dygtige vikarer

Mange brancher i Danmark, herunder blandt andet lager og logistik virksomheder, er meget konjunkturafhængig og derfor er der et stigende behov for pålidelig og ikke mindst fleksibel arbejdskraft for når der kommer gang i hjulene på fabrikkerne, bliver der ekstra travlt på lageret. Netop derfor vælger mange danske virksomheder med god grund af gøre brug af østeuropæiske vikarer i kortere eller længere perioder. Baltic Workforce er kendt for at have de bedste og mest effektive medarbejdere inden for lager og logistik. Så hvis du mangler dygtige og arbejdsomme lager og logistik medarbejdere, som har hovedet med sig og hænderne skruet rigtigt på, er det os du skal tale med.

Vores medarbejdere der hovedsageligt kommer fra Litauen, Polen og Rumænien, gennemgår alle en grundig screening process, hvor både kompetencer, sprogkompetencer og referencer undersøges grundigt. Takket være vores mange års erfaring i Østeuropa, og vore stærke netværk, kan vi levere kompetent og skræddersyet arbejdskraft til din virksomhed.

Hvis du selv står og mangler en dygtig og arbejdsom medarbejder til din lager og logistik virksomhed, så tag kontakt til os allerede idag, og lad os hjælpe dig med at finde de helt rette kandidater til jobbet.

 

Kontakt os på tlf. 70 23 53 70 eller skriv til os på info@balticworkforce.com og hør mere.