Fleksible løsninger efter kundens behov
Arbejdskraft fra Litauen, Polen, Rumænien
Konkurrencedygtige priser og services
Administrationsaftaler og håndtering

Rengøring

Østeuropæisk arbejdskraft til rengøringsbranchen

Selvom mange servicefag i disse år er genstand for en større og større automatisering, så er der stadig en lang række brancher der er afhængige af manuel arbejdskraft. En af dem er rengøringsbranchen, hvor der i disse år stilles store krav til rengøringspersonalet. Dette gælder såvel på fabrikker som i hotel- og restaurationsbranchen, hvor man både skal være grundig og hurtig for at kunne nå det hele. Netop af disse grunde er der i disse år en stigende efterspørgsel efter både dygtige og arbejdsomme folk fra Østeuropa. Østeuropæere er vant til at arbejde i et højt tempo og levere et rigtig godt resultat på samme tid.  Udover at være både kompetente og arbejdsomme, så udmærker østeuropæere sig ved at have et meget lavt sygefravær, hvilket der sættes stor pris på hos danske virksomheder.

Spar 20-30% på dine faste lønudgifter

Hos Baltic Workforce ved vi, hvor vigtigt det er at en virksomhed er lønsom og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at bruge udenlandsk arbejdskraft. Når du samarbejder med os, kan vi i mange tilfælde sikre dig en besparelse på op til 30% af dine faste lønudgifter, uden at du kommer til at gå på kompromis med den service, som du leverer. Der findes mange måder, hvorpå du helt lovligt kan sænke din lønudgifter, så hvis du leder efter billig, men pålidelig arbejdskraft så tag kontakt til os med det samme!

Få ekstra fleksibilitet med dygtige vikarer

Mange brancher i Danmark herunder blandt andet hotel- og restaurationsbranchen er både meget afhængige af konjunkturer og sæsoner, og derfor er der et stigende behov for pålidelig og ikke mindst fleksibel arbejdskraft. Derfor vælger mange danske virksomheder med god grund af gøre brug af østeuropæiske vikarer i kortere eller længere perioder. Baltic Workforce er kendt for at have de bedste og mest effektive medarbejdere i rengøringsbranchen. Så hvis du mangler rengøringspersonale, som har hovedet med sig og hænderne skruet rigtigt på, er det os du skal tale med.Vores medarbejdere der hovedsageligt kommer fra LitauenPolen og Rumænien gennemgår alle en grundig screening process, hvor både kompetencer, sprogkompetencer og referencer undersøges grundigt. Takket være vores mange års erfaring i Østeuropa, og vores stærke netværk, kan vi levere kompetent og skræddersyet arbejdskraft til din virksomhed.

Hvis du selv står og mangler en dygtig og arbejdsom medarbejder til din virksomhed så tag kontakt til os allerede idag og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat til jobbet.

 

Kontakt os på tlf. 70 23 53 70 eller skriv til os på info@balticworkforce.com og hør mere.