Polen

Polen

Polsk arbejdskraft er garant for kvalitet og effektivitet

Baltic workforce er er eksperter, når det kommer til rekruttering af polsk arbejdskraft. Polakker har været efterspurgt af danske virksomheder, inden for en lang række brancher igennem en længere årrække. Polske medarbejdere er kendetegnet ved at være både kompetente og hårdtarbejdende og flere og flere polakker finder i disse år arbejde i Danmark af disse årsager.

 

Stort udvalg af kompetente polske håndværkere!

Det er særligt inden for byggebranchen, at polakker er i høj kurs i disse år. Byggebranchen fylder meget i Polen og polsk økonomi, og derfor finder man mange velkvalificerede polske håndværkere som både har hovedet med sig og ikke mindst hænderne skruet godt på. Polakker er både hårdtarbejdende og billige sammenlignet med visse danske håndværkere, men kvaliteten af deres arbejde ligger på et meget højt niveau. Hos Baltic Workforce har vi mange års erfaring med rekruttering af kompetent og billig arbejdskraft til den danske byggebranche, og derfor står vi også klar til at hjælpe både dig og din virksomhed med at finde den helt rette medarbejder, uanset hvilken stilling du ønsker at få besat. Vi har kontakt til en lang række polske håndværkere både i Polen og ikke mindst herhjemme hvilket gør at vi hurtigt kan anbefale en dygtig medarbejder til din virksomhed.

Hos Baltic Workforce kan vi dog desuden finde polakker inden for alle vores kerneområder, hvis din virksomhed har et særligt ønske om netop at bruge polsk arbejdskraft.

 

Få fleksible polske vikarer på under 14 dage!

En lang række brancher i Danmark herunder landbruget, industrien og ikke mindst byggeriet er sæsonafhængige og dette stiller store krav til rekrutteringen af kompetent arbejdskraft. Hos Baltic Workforce har vi mange års erfaring med rekruttering af polsk arbejdskraft både på permanent og vikarbasis.

Vores vikarbureauer i Polen udvælger nøje de bedste kandidater og matcher dem med din virksomeds profil. Så uanset om du leder efter permanente eller vikarer til at hjælpe din virksomhed i mål med dit byggeprojekt, så står Baltic Workforce klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat på mindre end 14 dage!

Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.