Polske haandvaerkere anbefaling

Polske haandvaerkere anbefaling

Få anbefalet en dygtig polsk håndværker hos Baltic Workforce

Dansk byggeri har igennem de senere år været præget af stor travlhed, hvilket helt naturligt har skabt en mangel på kvalificeret dansk arbejdskraft. Denne udvikling har derfor skabt en stigende efterspørgsel efter velkvalificeret udenlandsk arbejdskraft. Dette har betydet, at særligt mange polske arbejdere har fundet sig til rette i Danmark. Disse efterspørges både af danske virksomheder og ikke mindst af privatpersoner på grund af deres konkurrencedygtige priser, høje kvalitet og ikke mindst store fleksibilitet.

Hos Baltic Workforce har vi over 10 års erfaring med rekruttering af udenlandsk arbejdskraft fra en række østeuropæiske lande herunder Polen, Litauen og Rumænien til Danmark, så uanset om du er en virksomhed, der står foran at skulle påbegynde et større byggeprojekt eller en privatperson, der står foran at skulle have sat dit hus i stand, så kan vi takket være vores store netværk hurtigt indhente en anbefaling på en af vores mange dygtige polske håndværkere.

 

Sådan finder vi de bedste kandidater til jobbet

Hos Baltic Workforce stiller vi meget høje krav til de medarbejdere vi rekrutterer. For at man kan komme i betragtning hos os, skal man have en fagligt godkendt uddannelse inden for sit fag, samt ikke mindst gode formidlings evner på engelsk i både skrift og tale. På den måde kan vi sikre, at vores arbejde møder en standard, som man forventer som dansk forbruger, samt at vores vores kunder er i stand til at kommunikere tilfredsstillende med vores medarbejdere.

Alle vores kandidater bliver ydermere grundigt testet og selv efter, at vi har fundet de rette kandidater, sørger vi for at indhente feedback på deres arbejde fra vores kunder, så vi kan garantere den samme høje kvalitet fra vores side hver eneste gang. Af samme grund er vi derfor altid i stand til at anbefale en dygtig polsk håndværker til dit næste byggeprojekt.

Takket være vores mange års erfaring med rekruttering har vi i dag både kontakt til et stort udvalg af håndværkere i Polen samt ikke mindst her i Danmark. I dag er der knap 100.000 erhvervsaktive østeuropæere i Danmark inden for en bred vifte af brancher og industrier, herunder navnlig inden for byggeriet. Vi kan derfor hurtigt sætte jer i kontakt med en kandidat som matcher netop jeres behov.

 

Få nye medarbejdere på under 14 dage

Selvom vi er meget grundige, når det kommer til at matche danske virksomheder med de rette medarbejdere, betyder det ikke, at du skal gå og vente længe på dine nye kollegaer. Vi altid bestræber os altid på at kunne levere de rette medarbejdere til jeres virksomhed inden for 14 dage. På den måde kan I hurtigt komme videre med jeres opgaver i virksomheden, og skal derfor ikke frygte for at takke nej til en ny opgave på grund af manglende arbejdskraft.

Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.