Rumænien

Rumænien

Rumænsk arbejdskraft er garant for effektivitet og kvalitet

Ligesom med polsk arbejdskraft så oplever vi i disse år en stigende efterspørgsel efter arbejdskraft fra både Bulgarien og særligt Rumænien. Såvel rumænere som bulgarere har et godt ry på det danske arbejdsmarked, da de både er yderst kompetente og ikke mindst arbejdsglade, hvilket mange danske virksomheder sætter stor pris på. Derudover har de fleste rumænere særdeles gode sprogfærdigheder på engelsk, hvilket gør at de hurtigt kan tilpasse sig til det danske arbejdsmarked.

 

Stort udvalg af kompetente landbrugsmedhjælpere

I Rumænien er landbruget fortsat et af landet største og vigtigste erhverv, og det kommer særligt dansk landbrug til gavn. I Rumænien findes der et stort udvalg af kompetente og velkvalificerede rumænske landmænd og landbrugsmedhjælpere, som både har hovedet med sig og ikke mindst hænderne skruet godt på. Rumænere er både hårdtarbejdende og kvaliteten af deres arbejde ligger på et meget højt niveau. De kompetente rumænere er derfor meget kvalificerede til at være landbrugsvikarer i Danmark. Hos Baltic Workforce har vi mange års erfaring med rekruttering af kompetent og billig arbejdskraft til den dansk landbrug og står også klar til at hjælpe både dig og din virksomhed med at finde den helt rette medarbejder.

Udover landbruget så finder mange rumænere dog også arbejde inden for blandt andet industrien, rengøringsbranchen og inden for IT-branchen. Hos Baltic Workforce kan vi dog finde rumænere inden for alle vores kerneområder, hvis din virksomhed har et særligt ønske om netop at bruge rumænsk arbejdskraft.

 

Få fleksible rumænske vikarer på under 14 dage!

En lang række brancher i Danmark herunder særligt landbruget er meget sæsonafhængig og dette stiller store krav til rekrutteringen af kompetent arbejdskraft. Hos Baltic Workforce har vi mere end 10 års erfaring med rekruttering af rumænsk arbejdskraft både på permanent og vikarbasis.

Vores vikarbureauer i udlandet udvælger nøje de bedste kandidater og matcher dem med din virksomeds profil. Så uanset om du leder efter permanente ansatte eller vikarer til at hjælpe din virksomhed i mål med din høst, så står Baltic Workforce klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat.

Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.